Bayrambaşı Anaokulu
BAYRAMBAŞI MAH. OKUL 1. SK. NO 9 SİLVAN / DİYARBAKIR
yok

VİZYON

Okulumuzda verimli bir eğitimin temel ihtiyaç olarak kabul edilmesini; her velinin, çocuğuna eğitim için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini; hem öğretmenlerin, hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmasını; Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını istiyoruz. Ne istediğini bilen eğitimli bir milletten, eğitimli bireylerden oluşan bir millet oluşturmanın yolunun, anaokulu düzeyinden başlayan eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz.

MİSYON

Öğrencilerimizin aktif olarak katılabilecekleri bir öğrenme-oyun ortamı sağlayarak ilgi, yaşantı ve beceri kazandırmaktır. Öğrencilerimizde estetik zevkler uyandırarak çevreye duyarlılıklarını arttırmak, insanlar arası ilişkilerde problem çözümüne yönelik davranışlar kazanmalarına imkan sağlamaktır. Öğrencilerimize bilgi yüklemek yerine, onlara bilgiye giden yolda rehberlik etmek, onlarda merak duygusu uyandırmak ve yaratıcılıklarını geliştirmek, öğrendiklerini kullanabilir hale getirmektir. Öğrencilerimizin velilerini okul öncesi eğitim alanında bilinçlendirmek ve ailenin eğitime katılımını en üst seviyede tutmaktır. Öğrencilerimize ilköğretim için gerekli olan ön becerileri kazandırabilmektir.

.
Öğretim Şekli :Okulumuz normal (TEKLİ) öğretim yapmaktadır.

Okulumuz normal (TEKLİ) öğretim yapmaktadır.

Okulumuzda ders başlama saatimiz 8:00 olup, bitiş saatimiz 13:00´ tür.

Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.

Öğretmenler öğretmen servisi ile okula ulaşım sağlamaktadır.

Okulumuz ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır.